POSTANI

ČLAN

Najviše aktivnih triatlonaca u Crnoj Gori

Član TKPG može postati svako lice koje će poštovati pravila kluba i predstavljati klub u skladu sa pravilima fer pleja. Pravo na članstvo imaju sve osobe starije od 16 godina koje žele postati članovi kluba.

Kroz članstvo u TKPG, svaki takmičar stiče pravo na popuste za bazen, suplementaciju, biciklističku i trkačku opremu. Jednom godišnje u organizaciji kluba se kupuje brendirana klupska oprema za sve članove. Uz ove benefite, klub i vodi računa o zdravlju svojih takmičara, pa svake godine pred početak triatlonske sezone organizuju se ljekarski pregledi.

TKPG ima najviše aktivnih triatlonaca na teritoriji Crne Gore. Cilj nam je da kao klub podstaknemo ljude da se što više bave ovim u svijetu izuzetno popularnim olimpijskim sportom. Raznovrsnost i različitost diciplina i distanci koju omogućava ovaj sport, mnogima je interesantna i izazovna. Život triatlonca/ke postaje dinamičan i zanimljiv, sa dosta putovanja i druženja. 

Kao klub želimo da podstaknemo što više mladih da počnu da se bave ovim zanimljivim sportom, te nam je u planu uskoro i organizacija Triatlon škole za najmlađe.

Ono što često privlači ljude da počnu da se bave triatlonom jeste ultimativna distanca u triatlonu poznatija kao Ironman. Smatra se da je najteži jednodnevni sport na svijetu. Ironman distanca podrazumjeva plivanje od 3.8km, vožnje bicikl 180km i trčanja 42.2km. Naši članovi unazad par godina imaju puno uspjeha u ovoj disciplini i sa ponosom se hvalimo da čak 15 aktivnih članova TKPG ima završenu trku IRONMAN. 

Takođe, uspjeh predstavlja i činjenica da držimo crnogorske IRONMAN rekorde i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Dakle, članstvom u TKPG dobija se priliku da budeš dio jedne od najuspješnijih sportskih kolektiva u Crnoj Gori. Da treniraš sa najboljima, da učiš od najboljih.

Možda i najomiljeniji dio bavljenja triatlonom su raznovrsnost i različitost treninga. Plivanje u jezeru i moru, vožnja bicikla kroz prelijepe predijele kao i trčanje u prirodi svakako da mogu čovjeku ponuditi potpuno drugačiji osjećaj bavljenja sportom a triatlon kao sport to i nudi. Kao klub smo dosta usresređeni na zajedničke treninge a često i sklopu priprema se organizuju i trening trke. Druženje kroz sport nam je prioritet, a kada dođe sezona triatlon trka uglavnom zajedno kroz organizaciju grupnih putovanja učestvujemo na tim takmičenjima.

Zato popuni Prijavni Formular i pridruži nam se!!!

Članarinu možete uplatiti na račun kluba:

510-76817-61
Triatlon klub Podgorica
CKB banka

50
Annual Membership

Članska kartica

Zajednički treninnzi i trening trke

Kupovina brendirane klupske opreme

Popusti za bazen, suplementaciju, biciklističku i trkačku opremu

Kupovina brendirane klupske opreme

Organizovanje grupnih putovanja na triatlone i druga takmičenja u okruženju i šire

Popust na zajednička zdravstvena testiranja u ustanovama koje se bave sportskom medicinom

Licenca u iznosu od 12eur bice placena TSCG ukoliko takmičar prilozi potrebnu zdravstvenu dokumentaciju neophodnu za licenciranje

Odaberite nas

Zašto TKPG?

0
TKPG ima najvise aktivnih triatlonaca na teritoriji Crne Gore

0
Držimo crnogorske Ironman rekorde i u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

0
Zajednički treninnzi i trening trke

0
Čak 15 aktivnih članova TKPG je završilo IRONMAN, najprestižniju triatlon distancu na svijetu.

0
Organizovanje grupnih putovanja na triatlone u okruđenju i šire.

0
Triatlon škola za najmlađe (uskoro)

0
Popusti za bazen, suplementaciju, biciklističku i trkačku opremu. Kupovina brendirane klupske opreme.

Pravo na članstvo imaju sve punoljetne osobe.

Za osobe mlađe od 18 godina koje žele postati članovi kluba,

neophodno nas je kontaktirati putem maila.

(PRISTUPNICA) - INFORMACIJSKI LIST

Ovaj upitnik i svi podaci na njemu su poverljivi. Služi za izradu i vođenje zakonom propisanog registra članova. TRIATLON KLUB TKPG neće dijeliti, prodavati, davati na uvid, razmenjivati niti na bilo koji drugi način ustupati trećim stranama osobne podatke pomoću kojih Vas je moguće osobno identificirati.

Molimo Vas kada na kraju putem maila zaprimite PDF Vašeg ispunjenog upisnog lista, isprintate isti tega potpišete i predate treneru na treningu. Unapred se zahvaljujemo.