POSTANI

ČLAN

Najviše aktivnih triatlonaca u Crnoj Gori

TKPG ima najviše aktivnih triatlonaca na teritoriji Crne Gore. U prilog tome ide sama raznovrsnost i različitost diciplina koju čine ovaj sport mnogo interesantim tako da život triatlonca može biti jako zanimljiv sa dosta putovanja i upoznavanja. Cilj nam je da kao klub podstaknemo ljude da se što više bave ovim u svijetu izuzetno popularnim olimpijskim sportom. 

Svakako ono što privlači najviše ljude da počnu da se bave triatlonom jeste izazov trke Ironman za koju se smatra da je jedna od najtežih disciplina u triatlonu. Ona podrazumjeva trku plivanja 3.8km, biciklizma 190km i trčanja 42.2km. Naši članovi unazad par godina imaju puno uspjeha u ovoj disciplini i sa ponosom se hvalimo da čak 10 aktivnih članova TKPG ima završenu trku IRONMAN. 

Još veći uspjeh predstavlja činjenica da držimo crnogorske IRONMAN rekorde i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Dakle, članstvom u TKPG dobio bi priliku da budeš dio jedne od najuspješnijih sportskih kolektiva u Crnoj Gori. Da treniraš sa najboljima, da učiš od najboljih i da i ti jednog dana postaneš IRONMAN.

A da bi postao IRONMAN moraš jako i naporno da treniraš. Možda i najomiljeniji dio bavljenja triatlonom su raznovrsnost i različitost treninga. Plivanje u jezeru i moru, vožnja bicikla kroz prelijepe predijele kao i trčanje u prirodi svakako da mogu čovjeku ponuditi potpuno drugačiji osjećaj bavljenja sportom a triatlon kao sport to i nudi. Kao klub smo dosta usresređeni na zajedničke treninge a često i sklopu priprema se organizuju i trening trke. Druženje kroz sport nam je prioritet, a kada dođe sezona triatlon trka uglavnom zajedno kroz organizaciju grupnih putovanja učestvujemo na tim takmičenjima.

Kao klub želimo da podstaknemo što više mladih da počnu da se bave ovim zanimljivim sportom. Sve je više mlađih takmičara na takmičenjima koje organizujemo te nam je u planu uskoro i organizacija Triatlon škole za najmlađe.

Kroz članstvo u TKPG, svaki takmičar stiče pravo na popuste za bazen, suplementaciju, biciklističku i trkačku opremu. Jednom godišnje u organizaciji kluba se kupuje brendirana klupska oprema za sve članove. Uz ove benefite, klub i vodi računa o zdravlju svojih takmičara, pa svake godine pred početak triatlonske sezone organizuju se ljekarski pregledi i testira sprema takmičara. 

Član TKPG može postati svako lice koje će poštovati pravila kluba i predstavljati klub u skladu sa pravilima fer pleja. Pravo na članstvo imaju sve osobe starije od 16 godina koje žele postati članovi kluba.

 

Članarinu možete uplatiti na račun kluba:

510-76817-61
Triatlon klub Podgorica
CKB banka

200
PRO PAKET

80€ vaučer za startnine na trkama koje organizuje TKPG

Korištenje gradskog bazena u terminima TKPG

Medicinsko testiranje - popust 30% u ordinaciji Kardio Lab

Organizacija zajedničkih putovanja na trke u inostranstvu

Klupski popust za startnine za ostala takmičenja

Odaberite nas

Zašto TKPG?

0
TKPG ima najvise aktivnih triatlonaca na teritoriji Crne Gore

0
Držimo crnogorske Ironman rekorde i u ženskoj i u muškoj konkurenciji.

0
Zajednički treninnzi i trening trke

0
Čak 10 aktivnih članova TKPG je završilo IRONMAN, najprestižniju triatlon distancu na svijetu.

0
Organizovanje grupnih putovanja na triatlone u okruđenju i šire.

0
Triatlon škola za najmlađe (uskoro)

0
Popusti za bazen, suplementaciju, biciklističku i trkačku opremu. Kupovina brendirane klupske opreme.

Pravo na članstvo imaju sve punoljetne osobe.

Za osobe mlađe od 18 godina koje žele postati članovi kluba,

neophodno nas je kontaktirati putem maila.

(PRISTUPNICA) - INFORMACIJSKI LIST

Ovaj upitnik i svi podaci na njemu su poverljivi. Služi za izradu i vođenje zakonom propisanog registra članova. TRIATLON KLUB TKPG neće dijeliti, prodavati, davati na uvid, razmenjivati niti na bilo koji drugi način ustupati trećim stranama osobne podatke pomoću kojih Vas je moguće osobno identificirati.

Molimo Vas kada na kraju putem maila zaprimite PDF Vašeg ispunjenog upisnog lista, isprintate isti tega potpišete i predate treneru na treningu. Unapred se zahvaljujemo.